loader

Mijn naam is Remco Steijvers. Circa negen jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in internetmarketing in combinatie met grafische vormgeving. Doordat mijn vriendin destijds bezig was met het opzetten van haar eerste webwinkel, kon ik mijn opgedane kennis op haar business toepassen. Hierdoor kwam ik in aanraking met Luondo – een zéér gebruiksvriendelijk webwinkel systeem – waar ik mee ben gaan experimenteren. Het duurde niet lang of de webwinkel stond waarna de eerste bestellingen binnenkwamen.

Doordat ik merkte dat ik het leuk vond om dit te doen, heb ik destijds besloten om voor mezelf te beginnen. Ik schreef me in bij de kamer van koophandel en bood mijn diensten aan via het Luondo forum. Al snel kwamen de aanvragen voor het professionaliseren van bestaande webwinkels binnen. Tot op heden heb ik ruim 300 webshops in het Luondo platform mogen ontwikkelen en heb ik aan nog veel meer mensen advies gegeven in de vorm van consultancy.

Ervaring door eigen webwinkels

Door de jaren heen heb ik zelf ook enkele eigen webwinkels gehad waardoor ik begrijp wat het is om een succesvolle webwinkel te runnen. Van het inkopen van producten tot het vormgeven en inrichten van de webwinkel en het bedrijven van marketing. Of dit nu in de ontwikkeling van de webwinkel is, technische koppelingen met externe partijen of de vindbaarheid in Google. Ik heb het hele proces ruimschoots doorlopen.

Door mijn ruime ervaring in het systeem van Luondo ben ik moderator op het Luondo forum en poog ik met het team achter Luondo om het systeem beetje bij beetje verder te optimaliseren. Buiten dat heb ik een passie voor fotografie (op aanvraag doe ik ook productfotografie), schaken en doe ik aan kickboksen om af en toe stoom af te blazen.